Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Zieg Hail Focus





Ξεκινω ετσι, για ενα και μονο λογο.

Η Γερμανια αντιμετωπισε ουκ ολιγα προβληματα απο το τελος του Δευτερου Παγκοσμιου Πολεμου.Εν συντομια, δεν θυμαμαι κακοιο δημοσιευμα σε ολα τα δημοσιογραφικα πρακτορια του κοσμου, που να τους αποκαλει Ναζι ή Φασιστες σε καποιο Εθνικο τους προβλημα.Η παραπανω εικονα ειναι μια βεβηλωση της παγκοσμιας κληρονομιας και μια προσβολη για καθε ανθρωπο.Ντροπη στο Focus.


I am starting with the current article, for one and only reason.

Germany faced a lot of problems after the defeat of the WW2.Long story short, I do not remember any newspaper or magazine in the whole world mention words like nazis or fascists when Germany had a national problem.The uper image is a discrace of the global inheritance and an insult for every person.Same on Focus.







Σε καμμια περιπτωση δεν προσπαθω να δικαιολογησω την δεινη ελληνικη κατασταση.





Τοσα χρονια, οι εκλεγμενες κυβερνησεις τρωνε τις Ευρωπαικες επιχορηγησεις, τρωνε τα χρηματα απο τα Ευρωπαικα Πλαισια Στρηριξης, κοιταζουν να εξασφαλισουν τις καλυτερες προμηθειες και αφοραζουν αντιεροπορικα ακομα και για μοντελα αεροπλανων που εχουν μονο οι Αμερικανοι και τα χρεωνουν στο <,Λογαριασμο εξοδων για αμυντικες δαπανες>>.Ετσι, αν οι Τουρκοι τα αγορασουν ποτε να μην ειμαστε και απροετοιμαστοι.Σωστα κ.Τσοχατζοπουλε ?

Γιατι, μην νομιζετε πως ξαφνικα, μια ωραια πρωια εκει στις Βρυξελλες, την ωρα που εμπαινε ο Almunia, του λεει ο σεκιουριτας: " E, Almunia, το εμαθες το καινουργιο ?? Greek Statistics !"

Μπα δεν εγινε ετσι.

Τα Leopard A5, τα F-16 Block και οι γεφυρες μας εφεραν εδω.Τωρα θα πει καποιος: ας πηραν προμηθειες, τουλαχιστον εχουμε τανκς, εχουμε αεροπλανα εχουμε και την γεφυρα Χ.Τρικουπης να παω στο Αντιριο και για σουβλακια στην Ναυπακτο.Να το δεκτω.Αυτα που τσεπωσε ο Λαλιωτης γιατι να τα δεκτω ? Να που τωρα πληρωνουμε τωρα ολη την αδιαφανεια.Γι 'αυτο, οταν μας ειπαν απατεωνες δεν επρεπε να μιλησουμε.Απο μια μουτζα επρεπε να ριξουμε ο ενας στον αλλο.Και ας μην πει κανεις, "εγω και τοτε πληρωνα και τωρα πληρωνω".Και τοτε ψηφιζες και τωρα θα ψηφισεις.Και αυτην την φορα προσεξε μην ξεγελαστεις απο διαφημισεις αυτου του στυλ.









Η Νεα Δημοκρατια ειναι τωρα ευκολο να πει πως δεν φταιει σε τιποτα.Ο Παγκαλος ειχε καποτε μια στιμη ειλικρινιας "Επι Σιμητη καταστρεψαμε την χωρα".Μιμηθηται λιγο την γεννια αυτοκριτικη του.Και δεν θα χασετε.Οπως βλεπετε αντι να τον παραδοσουν (μαζι με τους υπολοιπους) σε πληθη εξαγριωμενου λαου, που οταν κατεστρεφε την χωρα επαιζε με τα λεφτα και τον κοπο τους, τωρα ειναι αντιπροεδρος της νεας κυβερνησης ΠΑΣΟΚ.Για να καταστρεψει ξανα την χωρα.
Δεν θα παω στην περιοδο Μητσοτακη.Θα μεινω στην περιοδο του Καραμανλη.Να υποθεσω πως ο ταμιας δεν εβλεπε καλα και δεν προσεξατε πως τα ταμια ηταν αδεια.Να υποθεσω πως τοτε η στατιστικη υπηρεσια δουλευε σαν ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ρολοι ? Να υποθεσω πως δεν ειμασταν στον γκρεμο της υφεσης αλλα στον ωκεανο της ευημεριας.Τα ξερατε κυριοι.Και τωρα στριμωχτιτε με το ΠΑΣΟΚ στο ιδιο εδωλλιο του κατηγορουμενου, γιατι εχετε ιδιες ευθηνες και εχετε κολυμπησει και οι δυο στον ιδιο βουρκο της αδιαφανειας και της βρωμιας.


Επιστρεφω στους Γερμαναραδες.







ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΕΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ.


YOY HAVE RIGHT TO ARGUE BAD YOU CAN NOT MESS WITH THW HISTORY.

GREECE NEVER CALLED NAZIS THE NATION THAT MADE A LOT OF DISASTERS IN OUR LAND



Στην τελικη αναλυση, η συγκεκριμενη δηλωση εναντιων της Ελλαδας, αλλα και των αλλων χωρων που σιπμεριλαμβανε το δημοσιευμα, δειχνει σαφεις τασεις απαξιωσης αυτων των χωρων (Ιρλανδια,Ιταλια,Ισπανια,Ελλαδα κτλ) πραγμα το οποιο μπορει να δημιουρησει τριγμους ακομα και στις διπλωματικες σχεσεις.Τετιες συμπεριφορες δεν ειναι υπερ ουτε της ομαλης διαβιωσης ουτε του σεβασμου, αλλα κανουν την χαρη του ιμπεριαλισμου και της διαδομενης καπιταλιστικοκαταναλωτικης μανιας που κατακλειζει(αν δεν το εχει κανει ηδη ολον τον κοσμο.Οι εποχες ειναι τεταμενες και προσβλητικες ενεργειες απο αυτους που ειναι σε καλυτερη θεση, αλλα και αυθαιρεσιες απο αυτους που βρισκονται σε χειροτερη, απλα δεν ειναι σωστες και ομοροπες με την πορεια της λυσης.



Και για φιναλλε: Γερμανοι η ΑΦροδιτη της Μηλου ειναι παγκοσμια πολιτιστικη κληρονομια.Αρα και δικη σας.

And for conclution: Germans, Venus of Milos is global cultural inheritance.So it belongs to you as well.


Pellican