Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ

Die Hard Pictures, Images and Photos




Mel Gibson Pictures, Images and Photos


Bruce Willis (feat. John McClane) in DIE HARD
Mel Gibson (feat. Martin Riggs) in LETHAL WEAPON





DIE HARD SERIES
Total Sales:$1.323,4 Billion

Die Hard 1988 by John McTiernan
Die Hard 2 1990 by Renny Harlin
Die Hard with a Vengeance 1995 by John McTiernan
Live Free or Die Hard (Die Hard 4.0 outside of North America)2007 by Len Wiseman


LETHAL WEAPON SERIES
Total Sales:$780.6 Million

Lethal Weapon 1987 by Richard Donner
Lethal Weapon 2 1989
Lethal Weapon 3 1992
Lethal Weapon 4 1998



ΚΑΙ ΟΙ 2 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Το HOlly-Wood δεν σταματησε ποτε να παραγει περσονες ικανες να δωσουν νοημα στις αυτοματοποιημενες ζωες των αμερικανων και, γιατι οχι, ολων των πολιτων του πλανητη του.Και κακα τα ψεματα, αν δεν ειμαστε ολοι μονιμοι κατοικοι, εχουμε υπαρξει τουριστες του, μαγικου, αυτου κοσμου.

Πολλες φιγουρες εχουν ξεπηδησει απο τα κινηματογραφικα καρε και παραμενουν αναλοιοτες μεχρι και σημερα.Chaplin,Kitton στον βουβο κινηματογραφο, Errol Flynn, Claude Rains λιγο αργοτερα, Humphrey Bogart, Charlton Heston, Lauren Bacall, μετα τον πολεμο, Al Pacino, Jack Nickolshon, Robert De Niro sta 70s-80s, για να φτασουμε στην σημερινη εποχη που προταγωνιστικο ρολο, καλως η κακως, εχουν τα ειδικα εφε και επειτα οι ηθοποιοι.Οι σημερινοι ηθοποιοι( δεν θα αναφερθω σε ονοματα, λιγο πολυ τους εχει εστω ακουστα ο καθενας, βλεπε Brand Pitt) ισως να στερουνται ταλεντου απο τους παλαιοτερους (παντου υπαρχουν εξαιρεσεις φυσικα), αλλα οι περσονες που αντιπροσοπευουν εγγυνται περισσοτερο στην πραγματικοτητα απο οτι λιγες δεκαετιες πριν.Τα σημερινα φιλμ στοχευουν περισσοτερο στην καθημερινοτητα εχωντας σαν καμβα καποια κλασικα μοτιβα, που πουλανε παντα πολυ: αστυνομια, βια, σεξ.

2 φιγουρες που εχουν ξεχωρισει τις 2 τελευταιες δεκαετιες δεν ειναι αλλες απο τους πρωταγωνιστες που βλεπετε παραπανω.Ο Ριγκς και ο Μακλειν καταφεραν να σαγηνευσουν τον κοσμο με τις εξαιρετικες τους φονικες δυνατοτητες(The US Police is dedly for the bad guys),με τις εξαιρετικες τους ντετεκτιβικες ικανοτητες (The US Police is more intelligent from the bad guys), το humor τους (The Us Police is Funny) και τις...κατακτησεις τους (The US Police is sexy).Εχωντας ενα σεναριο που ειναι ενδιαφερον και εναν χαρακτηρα που ειναι η φιγουρα που ολοι θα ηθελαν να ειναι, οι ταινιες σαρωσαν μαζευωντας αστρονομικα ποσα (ενδεικτικο ειναι οτι τα εσοδα ηταν 2 και 3 φορεσ περισοτερα απο τα κοστη) και δημιουργωντας ολοκληρες σχολες, για το πως πρεπει να ειναι οι μελλοντικες αστυνομικες ταινιες.(Τα "Κακα Παιδια" ,(the "Bad Boys") για παραδειγμα αν και αποτελουν παλαιοτερη δημιουργια απο το φονικο οπλο, το ριμειμ τους με τους Smith, Lorens ηταν μια ξεπατικοτουρα πολυτελειας απο το θρυλο των 80s).



ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ




ΔΡΑΣΗ

Πολυ Σκληρος Για Να Πεθανει 10/10
John McClane Pictures, Images and Photos
Μιλαμε για την επιτομη της δρασης και των ειδικων εφε.Ενας τεχνολογικος οργασμος χαρακτηριζει τα εργα καθως σε καθε μια απο τις ταινιες τα εφε και τα κολπα κασκαντερ του Willis αυξανονται με γεωμετρικη προοδο.Καπιες σκηνες απο το, μετριοτατο, 4 θα μεινουν στην ιστορια των ταινιων δρασης.


Φονικο Οπλο 8/10

lethal weapon Pictures, Images and PhotosΗ πλοκη ηταν ανεκαθεν το δυνατο σημειο του "οπλου".Παρολα αυτα δεν λειπουν καπιες δαπανηρες σκηνες σε ολες τις ταινιες που κεντριζουν το ενδιαφερον με εξαιρεση το 3, που η τελικη αναμετρηση με τους "κακους" δεν πειθει.



Best Detevtive



Πολυ Σκληρος Για Να Πεθανει 8/10

Die Hard Pictures, Images and PhotosΟ Μακλειν εχει τους 100+1 τροπου για να σκοτωσει και στα ενδιαμεσα κατεβαζει ιδεες που ο Σερλοκ Χολμς θα ηθελε 2 πακετα καπνους για να σκεφτει.Απαιχτος.


Φονικο Οπλο 9/10

Η συνεργασια του Ριγκς με τον συναδελφο του, Μερτο(Danny Glover) δινει την νικη στα σημεια.



Humor



Πολυ Σκληρος Για Να Πεθανει 7/10

Ο Μακλειν προτιμα να φτανει στο στοχο παρα να μιλαει.Παντως πολλες American Cop ατακες υπαρχουν διασπαρτες για να δινουν εναν τονο Αμερικανομαγκιας.

Φονικο Οπλο 8/10

Ο κυνικος και αυτοκαταστροφικος χαρακτηρας του Ριγκς περνει αλλη μια πρωτια.Ετοιμολογος και "πυροβολει πιο γρηγορα απο τη σκια του" ο Ριγκς θυμιζει εναν συγχρονο Λουκυ λουκ.


Sex Issue


Πολυ Σκληρος Για Να Πεθανει 6/10
John McClane Pictures, Images and Photos
Ξεφτιλα !


Φονικο Οπλο 9/10

Ο Ριγκς δειχνει σε πολλες ταινιες τις σειρας, πως...αγαπαει το LAPD.
Detective Martin Riggs Pictures, Images and Photos


Crash Test


John Maclein vS Martin Riggs

Τα χαρακτηριστικα τους αναλυθηκαν πιο πανω.Επιλεξτε εσεις των καυλομπατσο της επιλογης σας(θα χαρω να δω comments).

Η επιλογη του Blog ειναι ο: John Maclein.

YOU ROCK MAN !




Crash Test 2


Πολυ Σκηρος Για Να Πεθανει vS Φονικο Οπλο
Lethal Weapon Pictures, Images and Photos
Η επιλογη του Blog ειναι: Δυσκολη επιλογη αλλα το φονικο οπλο κερδιζει στο photo finish.


Semi Final


Καλυτερο Μοτο

Πολυ Σκηρος Για Να Πεθανει:

Live Free Die Hard Pictures, Images and PhotosLive Free or Die Hard

Πιασαρικο και αληθινο. 10/10



Φονικο Οπλο

I'm too old for this shit.

Ατακα του Μερτο, αλλα ειναι μια παρακαταθηκη για της απανταχου μελλοντικες ταινιες και ενα σλογκαν που καθιερωθηκε απευθειας ως επικο. 10/10

FINAL ROUND

Bruce Willis vS Mel GIbson

Αχωνευτος, απροσιτος και υπεροπτης μαλακας, o Bruce αντιδρα σε αιτημα αυτογραφου οπως ο Σφακιανακης σε αιτημα ζειμπεκικου.

Ο Mel απο την αλλη το εχει ριξει στο ποτο και να ολα.


Η επιλογη του Blog ειναι: Ειλικρινα Κανενας Κυριες και Κυριοι.2 ακομα ανθρωποι που παρα τις υπερογκες περιουσιες τους δεν πραγματοποιησαν το American Dream.Η πραγματικοι ζωη τελικα, ειναι πιο συσκολη απο τις κακουχιες του Μακλειν και τις αναποδιες του Ριγκς..


Pellican

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου