Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Στην Κουζινα Με Τον Μπατσο

Ενας νεος γαστρονομικος οδηγος.Ευπροσδεκτες οι οποιεσδηποτε προτασεις.




ΜΠΑΤΣΟΣ ΦΛΑΜΠΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ


μπατσος φλαμπε στη γαστρα




ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Μπουκαλια μπυρας, η για το μεγιστο αποτελεσμα μπουκαλια "Μαλαματινας", γεμισμενα με βενζινη και 4/3 σελιδες απο το νεο βιβλιο της Βεφας στο στομιο στις οποιες βαζετε φωτια πριν το πεταξετε. (για τους μερακληδες , ενα γεματο μπουκαλι Johnny και για προσαναμα 10 σελιδες απο το ανθολογιο του J.Oliver)
  • Κατα προτιμηση επιλεξτε ΜΑΤ η τροχονομους.Να αποφευγετε τους αξιωματουχους καθως περιεχουν μεγαλες ποσοτητες λαδιου.
  • Η γαστρα ειναι προαιρετικη και χρησιμοποιητε ως εξης: Μπορειτε να την χρησημοποιησετε το κρανος ΜΑΤατζη βαζοντας το πανο στην φωτια που εχετε ηδη αναψει η αν εχετε βαλει εναντιων αλλου ειδους χοιρινου ενδεικνεται να εχετε μαζι σας τον μικρο σας τεντζερη.
  • Οι πληροφοριες πως οι ειδικοι φρουροι και οι αποφοιτοι της σχολης αστυφυλακων ειναι σκληροι και αγευστοι ελεγχονται.




ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ



περιπολικο στη φωτια με χορτα του βουνου


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • 2 μπουκαλια "Μαλαματινα" γεματα
  • 2 μπουκαλια "Μακαματινα" αδεια
  • Πινουμε με τα αλανια τα 2 γεματα
  • Μανι Μανι εχουμε 4 αδεια
  • 1 μπιτονι βενζινη
  • Γεμιζουμε τα μπουκαλια και βαζουμε για προσαναμα φυλλαδια της χρυσης αυγης
  • Για το μεγιστο αποτελεσμα στοχευουμε στο ντεποζιτο
  • Προσθετουμε τα χορτα μετα το ψησιμο και σο(υ)ταρουμε το αμαξι στο βουνο

Pellican



1 σχόλιο: