Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Παρελασεις





Οταν καποιοι λενε, οτι οι παρελασεις το μονο που κανουν ειναι να προαγουν εθνικιστικα στερεοτυπα, καποιοι ειρωνευονται.Ισως επειδη τους συμφερει.Θαυμαστε τις επιλεκτες Ελληνικες Ομαδες Υποβρυχιων Καταστροφων.


Τετιες ενεργειες, το μονο που κανουν ειναι να διευρηνουν τα χασματα στην ελληνικη κοινωνια και να διαταρασουν το ηδη τεταμενο κλιμα.

Ο Ελληνικος Στρατος του 1821 πολεμησε για την ελευθερια.Γιατι ο απογονος του να κραυγαζει για πολεμο ?

Εικονες σαν και αυτες ενισχυουν το συλλογισμο, οτι οι παρελασεις ειναι εκδηλωσεις εθνικισμου.

Ας μην ξαναπουμε τιποτα για τον "Κεμαλικο" Τουρκικο Στρατο.

Απο οτι φενεται, τα ιδια ειναι και ο δικος μας.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ

Ειναι το κατακαθι της ελληνικης πολιτικης σκηνης.

Αυτη η απεριγραπτη ακροδεξια πολιτικη παραταξη, στην ουσια μεσο της ανακοινωσης της, οχι μονο δεν καταδικασε το γεγονος αλλα το υπερασπιστηκε.


Παραθετω το δημοσιευμα της Κυριακατικης Ελευθεροτυπιας για το τι μελλει γενεσθαι με τους 36 "βατραχους".






ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
Σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής, ΕΔΕ για τους βατραχανθρώπους

Στο Λιμενικό Σώμα ανήκουν τελικά οι 36 συνολικά βατραχάνθρωποι που, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, φώναζαν ρυθμικά απαράδεκτα συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών.


Επρεπε να περάσουν πολλές ώρες για να διαπιστώσουν οι ανώτατοι αξιωματικοί του Λ.Σ., που από νωρίς το πρωί έβλεπαν και ξανάβλεπαν το βίντεο της ντροπής, ότι οι «Ελληναράδες» βατραχάνθρωποι ήταν δικοί τους και ανήκαν στη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών, που εδρεύει στον Αγιο Κοσμά.

Μέχρι αργά το μεσημέρι οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της ΜΥΑ, αλλά και ο επικεφαλής της ομάδας, που φώναζαν τα υβριστικά συνθήματα αμέσως μόλις απομακρύνθηκε από την εξέδρα των επισήμων, διαβεβαίωναν τόσο τον αρχηγό του Λ.Σ., αντιναύαρχο Θανάση Μπούσιο, αλλά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι ουδεμία σχέση είχαν με το Λιμενικό, αλλά με το Πολεμικό Ναυτικό και ειδικά με την Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών.

Και ενώ παρ' ολίγον να ξεσπάσει ενδοκυβερνητικός πόλεμος, καθώς οι υπεύθυνοι του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και του ΥΠΡΟΠΟ δεν δέχονταν ότι οι βατραχάνθρωποι που φώναζαν τα ρατσιστικά συνθήματα ήταν δικοί τους, η ενδελεχής και συνεχιζόμενη εξέταση του βίντεο, αλλά και οι πληροφορίες εκ των έσω, απέδειξαν ότι οι 36 «λεβέντες» βατραχάνθρωποι ανήκαν στη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, κάτι που, όπως ήταν αναμενόμενο, «έβγαλε από τα ρούχα του» τόσο τον αρχηγό του Λιμενικού όσο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που είναι αρμόδιος για το Λ.Σ., Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Με εντολή του αρχηγού, αντιναύαρχου Θανάση Μπούσιου, τέθηκε σε άμεση διαθεσιμότητα ο επικεφαλής αξιωματικός της ρατσιστικής ομάδας των ένστολων, ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. Κ. Χαραλαμπόπουλος, που σημειωτέον είναι και «βάτραχος», ενώ διατάχθηκε και κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση για να αναζητηθούν οι ευθύνες των 36 βατραχανθρώπων, ενώ δεν αποκλείεται και η παραπομπή τους στη Στρατιωτική Δικαιοσύνη.


(http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=145770)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου