Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Γρηγορες Κονσερβες


(ΙΠταμε)τ(να)μενα Λεφτα

Πραγματικα ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις τον λογο κατασκευης και αγορας των παρακατω περιπολικων απο τις αστυνομικες δυναμεις του εξωτερικου.Αυτοκινητοβιομηχανιες κατασκευης super cars, οπως η Ferrari, η Lamborghini και η Lotus μεταμορφωσαν τα τρομερα τους μοντελα σε περιπολικα αυτοκινητα, που παντα αντιμετωπιζουν τον κινδυνο της καταστροφης.Ευτυχως στην Ελλαδα, δεν εχουν παρατηρηθει φαινομενα τετιας σπαταλης του κρατικου φορολογικου εισοδηματος.

Ο εμμεσος, πλην σαφης, στοχος των αστυνομικών αρχων, που διαθετουν τα super περιπολικα, ειναι ο εντυπωσιασμος των μαζων και η καλλιεργεια ενος κλιματος ασφαλειας, καθως οι επιδοσεις των συγκεκριμενων αυτοκινητων ειναι γνωστες.Επισης, οχυρωνουν και αλλο το προπυργιο της ανωτεροτητας των περιπολικων οχηματων απο τα υπολοιπα και χρησιμοποιουν τα βαρια brand names των κατασκευαστων ως αβανταζ υπεροχης και ευελπιστουν σε τρομοκρατηση των επιδοξων suspect και αποθαρυνση τους απο καποια αποπειρα αδικοπραξιας, υπο τον φοβο της ισχυρης καταστολης.

Βεβαια ολα αυτα δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτητα.Καταρριπτωντας τα επιχειρηματα, ενα γρηγορο περιπολικο δεν εγγυαται και ασφαλεια μεσα στην πολη ή απαραιτητα υπεροχη σε μια καταδιωξη.Επισης, το γνωστο σε ολους tuning, επιτρεπει σε συνηθισμενα αυτοκινητα να αναβαθμισουν ραγδαια τις επιδοσεις τους.

Η αστυνομια κερδιζει, μονο, στον τομεα του εντυπωσιασμου, καθως η λαμψη των super cars μαγνητιζει το ενδιαφερον και μεταλαμπαδευει το θαυμασμο και προς το τμημα.

Οταν ομως η κοινωνικη ματια διαπερασει το φραγμα του glamour και ειδικα σε δυσκολες εποχες, οπου οι σπαταλες δεν γινονται αποδεκτες, τοτε τα super περιπολικα θα αποδειχθουν καθε αλλο παρα super εναντια στον... unleaded 100 λαο.

















police Pictures, Images and Photos


15 Most Intimidating Police Cars Pictures, Images and Photos


Ferrari Pictures, Images and Photos


Bmw Police car Pictures, Images and Photos










Πιθανοτατη Καταληξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου