Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βανδιακος και Βισσηακος




Σε μια χωρα που ολα( ΟΛΑ ΟΜΩΣ) ειναι διεφθαρμενα ειναι πραγματικα αφελες να πιστευει κανεις οτι στο ποδοσφαιρο δε γινονται πιτσικουλιες, οταν μαλιστα παιζονται πολλα μα πολλα εκατομμυρια. Δεν υπαρχουν πια ουτε ομαδες ουτε "φανελες"-υπαρχουν επαγγελματιες ποδοσφαιριστες που πανε οπου εχει χρημα, και εταιριες που προστατευουν τις επενδυσεις τους.




συνδεσμιτες

Αυτο ομως δε λενε να το καταλαβουν τα αγαπημενα μας μελοι των αθλητικων συνδεσμων, τους οποιους τους φτυνουν, λενε βρεχει, και μετα βγαινουν και πανυγηριζουν πρωταθληματα ή  κανουν πορειες διεκδικωντας καλυτερη ευρωπαικη πορεια. Δε καταλαβαινουν οτι ολοι απο τα αρχιδια ενος εφοπλιστη κρεμονται και θα μεινουν εκει για πολυ καιρο ακομα αν δε ανοιξουν τα ματια τους. Μαλιστα οπως φαινετε μαζευονται μερικες φορες και 3-4 εφοπλιστουλιδες ιδιοκτητες ομαδων και στηνουν κανα παιχνιδακι.

Βρισκονται εκει λοιπον οι συνδεμιτες με τις ευλογιες της Πολιτειας, γιατι το κρατος ξερει οτι αν δεν ασχολειθουν(πορωθουν) με τον με τον γαυρο και τον βαζελο, μπορει να ασχολειθουν με το δντ, με το οτι δεν εχουν δουλειες, με το οτι οι μισθοι κατεβαινουν και τετοια καταθλιπτικα. Αρτο και θεαματα ελεγαν οι Ρωμαιοι, και 2000 χρονια μετα ισχυει στο μεγιστο.

Απλα ανοιξτε να ματια σας και ασχολειθειτε με θεματα που σας αφορουν αμεσα.





Pritt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου