Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ρε μπας και ...

Ok το 50% η αποχη, και νικητης η αποχη και τους δωσαμε ενα μεγαλο μυνημα με την αποχη, αλλα τετοια απειρα . Λες ρε μαστορα οτι δε σε εκφραζει τιποτα, αλλα στις βουλευτκες θα πας να ψηφησεις γιατι σε αφορα πιο πολυ(ετσι λες). Και σκεφτομαι εγω ο χαζος δηλαδη στις βουλευτικες που ο Ελληνας βουλευτης εχει να αποφασισει για πολλα περισσοτερα θεματα, μπορεις να βρεις καποιον που σε εκφραζει, αλλα στις ευρωεκλογες- που τα θεματα που ο λογος του μετραει ειναι πολυ λιγοτερα- δε μπορεις να βρεις καποιον. Μηπως πας για να απλα για να αποδυναμωσεις ενα συγκεκριμενο πολο ή τον δικομματισμο και δε το λες; γιατι και στις ευρωεκλογες μπορεις να το κανεις αυτο.

Πληροφοριακα η αποχη οσο νιαζει τους Ελληνες πολιτικους (και ολοι ξερουμε οτι τα βραδια δε μπορουν να κοιμηθουν οι ανθρωποι σκεφτομενοι την αποχη...) αλλο τοσο νιαζει τους ευρωπαιους πολιτικους.

Γνωριζετε οτι με την αποχη δε θα αλαξει κατι (γιατι ειστε και ρεαλιστες μεσα στα αλλα) αλλα ... πραγματικα δε ξερω τι αλλα. Δε ξερω πως το σκεφτεστε. Πολλοι απο οσους απεχετε απο τις καλπες εχετε αλλα οραματα για το πως θα μπορουσε να ειναι ο κοσμος και μεσα απο τις ενεργειες σας προσπαθειτε να τον αλλαξετε (με τους σωστους ή λαθος τροπους δεν ειναι της παρουσης). Ναι μιλαω για τους αναρχιστες.

Για τους υπολοιπους:
Για μενα ΑΝ απεχεις απο καλπες ΚΑΙ δε κανεις καμια αλλη ενεργεια για να δηλωσεις την δυσχερια σου(παρα συνεχιζεις να πινεις καφε σαν φοιτητης ολη μερα ή συνεχιζεις να πηαινεις στην δουλεια σου καθε πρωι και να γυρνας καθε μεσημερι κτλ κτλ) ε ΤΟΤΕ ρε φιλε με τι μουτρα θα κραξεις τους πολιτικους που μας κυβερνουν και κυριως αυτους που τους εκλεγουν.-

Τι εχεις κανει εσυ για να καλυτερεψεις την ζωης σου(μας) και θα την πεις και στους γυρω σου? Εκτος και αν εχεις εγκαταληψει ολες τις ελπιδες οτι θα σε 20 χρονια θα πραματα μπορουν να γινουν καλυτερα. "Στους φοιτιτας αναφερομαι" οπως λεει και ο Πανουσης.

Ρε μπας και τελικα βγαζουμε ενα-εστω και συνειδητο-γαμοτο στις εκλογες?

τεσπα πανε οι εκλογες περασανε, οποτε τζαμπα λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο σου(!). Ας ειναι καλα το εκλογικο συστημα που βγαζει νικητη το πασοκ με 1,878,859 στους 9,995,992.

υ.γ.1) καλα ρε εδω το κκε δε μπορει να τα βρει με τα υπολοιπα αριστερα κομματα της Ελλαδας, περιμενει να τα βρει με τους "λαους της Ευρωπης";

υ.γ.2)δεν ειναι το blog διχασμενη προσωπικοτητα απλα εχει 2 συντακτες.

pritt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου